Image gallery

BBR BY ALAIN DUCASSE

  • Restaurant
  • Septembre 2019

Raffles Singapour - Ducasse Paris

Prev. Next Close
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE
  • BBR BY ALAIN DUCASSE
    BBR BY ALAIN DUCASSE

BBR by Alain Ducasse at Raffles Singapore is Jouin Manku’s most recent adventure with the renowned Chef. Bringing the Mediterranean to Singapore, Jouin Manku designed a restaurant space that would complement Ducasse’s latest culinary concept.

Fusing the cuisines of the Mediterranean in a shared plates style of preparing and enjoying food. With a large open kitchen at its heart, oversailed by a striking blue sculpture that suggests a giant fish moving through the sea, BBR by Alain Ducasse offers a convivial and relaxed setting for guests to enjoy not only the cuisine itself, but also the art of its preparation.

Within the historic and protected structure of Raffles’ Bar & Billiard Room, Jouin Manku has created a contemporary setting which is sympathetic to the colonial architecture but that will transport guests to the sea, the light, the tastes and the smells of the Mediterranean.

Details

Client: Raffles Singapour
Architect of record: Aedas

Area:
Interiors: 526 m2
Terrasses: 230 m2 environs


Seating Capacity:
150

Lighting Designer: Tino Kwan Hong Kong

Artisans: 
General contractor : Sunray
Suspended element : Asahi building wall
Kitchen designer : Dishes

Photos: Pierre Monetta
or
Photos: Raffles Singapore

CGI's: Visual Studio

Jouin Manku team:
Mio Shibuya
Bruno Pimpanini
Ken Tchikaya
Pascal Legrand 
Valentine Finet
Timothé Duc
Vincent Cuzin
Axel Mak